Opendeurdagen

Omgevingswerken

De omgevingswerken zijn gestart

 

Officiële inhuldiging 25 juni 2021

In aanwezigheid van de burgemeesters  en schepenen van de intergemeentelijke samenwerking Oostende, Bredene, Middelkerke en Oudenburg  en vele andere genodigden werd op vrijdagavond 25 juni 2021 door Burgemeester Bart Tommelein het nieuwe crematorium Polderbos officieel ingehuldigd.

Het crematorium wist ondertussen in 4 maanden tijd al een kleine 500 crematies te verzorgen. De ceremonies gingen van start in mei van dit jaar.  Ondertussen is men ook al volop bezig met de omgevingsaanleg. In september krijgt dit uitzonderlijke architecturale gebouw dan een unieke plaats in een hiervoor speciaal ontworpen omgeving midden de natuur.

Het crematorium Polderbos organiseert binnenkort ook opendeurdagen. Op 28 augustus komen de bewoners van Oostende aan de beurt, gevolgd door Bredene op 11 september, Oudenburg op 18 september en op 24 september zijn dan de inwoners van Middelkerke uitgenodigd. Polderbos stelt ook haar unieke zalen ter beschikking voor allerlei culturele activiteiten. Meer info op de website www.polderbos.be

NIEUWS

Ontdek de faciliteiten van het crematorium

Wanneer de covid-maatregelen het toelaten zal het Crematorium Polderbos u uitnodigen tijdens de opendeurdagen.